Személyre szabott kezelési terv

Jelentkezzen be fogászati felülvizsgálatra most ONLINE, a konzultáció során személyre szabott kezelési tervet és részletes árajánlatot készítünk Önnek a fogazati státuszához igazodva, figyelembe véve az összes felmerülő problémát!
Dr. Vincze Mátyás

Dr. Vincze Mátyás
fogmegtartó kezelések (tömések, gyökérkezelés), fogpótlások, esztétikai fogászat, foghúzások

Tel.: +36 30 889 3208

Dr. Szabolcsi Dávid

Dr. Szabolcsi Dávid
fogmegtartó kezelések (tömések, gyökérkezelés), fogpótlások, esztétikai fogászat, foghúzások

Tel.: +36 30 889 3208

Dr. Vasas Péter

Dr. Vasas Péter
szájsebészeti kezelések, implantátumok behelyezése/ implantátumra rögzített fogpótlások, csontpótló eljárások, bölcsességfog eltávolítás.

Tel.: + 36 70 946 2566

Mint minden szakterületről, így a fogorvosi pályáról is elmondható, hogy egy véget nem érő tanulási folyamat is egyben. Esetünkben ez különösen igaz, mivel az elmúlt 10 év technológiai vívmányai a fogászat területén is robbanásszerű fejlődést, változást hoztak.

Ezzel a fejlődéssel igyekszünk maximálisan lépést tartani a lehető legmagasabb szakmai színvonal biztosítása érdekében. Az egyetemi diploma megszerzése óta több, magas páciensforgalmú magánrendelőben volt szerencsénk dolgozni, tapasztalatot szerezni. Így az évek alatt megszerzett tudást mára már rutinszerűen tudjuk alkalmazni a mindennapi munkánk során. Mindezek mellett fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen részt vegyünk a legújabb szakmai továbbképzéseken, folyamatosan fejlesztve, naprakészen tartva elméleti és gyakorlati tudásunkat.

Hivatásunk azonban több mint, pusztán a szakma ismerete, szeretete. A biztonságérzet, a bizalom, a kellemes rendelői légkör megteremtése, az empatikus gondolkodás hasonlóan fontos ahhoz, hogy sikeres fogorvosok legyünk. Ennek végeredményeként pedig pácienseink elégedetten, pozitív élményekkel, bizalommal távozhassanak rendelőnkből.

Az évek során sikerült megismerkedni olyan kollégákkal, akiknek hozzáállása, filozófiája ugyanezt a gondolkodásmódot tükrözi. Hogy tudásunkat kamatoztathassuk és az empátián alapuló szemléletünket pácienseink gyógyításában maximálisan érvényesíthessük, úgy döntöttünk, együtt megalapítjuk a Matrix Dentalt.

Célunk, hogy egy nyugodt légkörű rendelőben, minden páciensünk számára elérhetővé váljanak a leginnovatívabb eljárások, a kezelések fájdalommentesen, a legmodernebb eszközök segítségével történjenek, így az első konzultációra elkeseredetten vagy félve érkező pácienseink is – a végeredményt látva – elégedetten, boldogan távozhassanak rendelőnkből.